Welkom bij bel hypotheek. Bel hypotheek geeft onafhankelijke hypotheek informatie over verschillende hypotheken ook kunt u bij ons de nieuwste ins en outs over lezen over hypotheken. Bel hypotheek geeft hypotheek bedrijven ook de mogelijkheid te adverteren op onze hypotheek portal neem daarvoor contact op via ons contact formulier.

Uw Advertentie hier?

Wilt u op deze plaats adverteren, neem dan contact op met BelHypotheek. U kunt ons bereiken via email of u kunt telefonisch contact opnemen op het volgende nummer: 06 48242320

contact
 

Lineaire hypotheek

De lineaire hypotheek is de oudste en eenvoudigste hypotheekvorm. De hoofdsom wordt in vaste termijnen afgelost. Daarnaast moet rente betaald worden, die snel minder wordt, door de kleiner wordende hoofdsom.

Nadeel van een lineaire hypotheek is, dat met de snel teruglopende rente ook de fiscale aftrekpost snel terug loopt, hetgeen deze hypotheek fiscaal niet erg interessant maakt. Daarnaast heeft deze hypotheek in het begin in vergelijking met de andere hypotheekvormen hoge lasten, waardoor het maximaal te lenen bedrag laag is.

De linaire hypotheek is met name geschikt voor iemand, die in een relatief korte periode al veel af wil lossen om zo snel eigen vermogen (belegd in het huis) op te bouwen.