Welkom bij bel hypotheek. Bel hypotheek geeft onafhankelijke hypotheek informatie over verschillende hypotheken ook kunt u bij ons de nieuwste ins en outs over lezen over hypotheken. Bel hypotheek geeft hypotheek bedrijven ook de mogelijkheid te adverteren op onze hypotheek portal neem daarvoor contact op via ons contact formulier.

Uw Advertentie hier?

Wilt u op deze plaats adverteren, neem dan contact op met BelHypotheek. U kunt ons bereiken via email of u kunt telefonisch contact opnemen op het volgende nummer: 06 48242320

contact
 

Nieuwe regering laat hypotheekrenteaftrek ongemoeid

Maximale hypotheeksom tot 15 procent lager

CDA-leider Jan Peter Balkenende heeft niet toegegeven aan de wens van PvdA’er Wouter Bos en ChristenUnie-leider André Rouvoet om de hypotheekrenteaftrek te beperken. In de verkiezingen stonden Balkenende en Bos hierover lijnrecht tegenover elkaar. Balkenende had van de handhaving van de hypotheekrenteaftrek een breekpunt gemaakt. “Er komt ook geen enkel initiatief en geen onderzoek”, zegt een bron bij het CDA over de hypotheekrenteaftrek.

PvdA en ChristenUnie wilden de aftrek beperken tot het belastingtarief van 42 procent, maar lieten die eis vallen nu de fel bekritiseerde huurliberalisatie niet doorgaat.

Terug