Welkom bij bel hypotheek. Bel hypotheek geeft onafhankelijke hypotheek informatie over verschillende hypotheken ook kunt u bij ons de nieuwste ins en outs over lezen over hypotheken. Bel hypotheek geeft hypotheek bedrijven ook de mogelijkheid te adverteren op onze hypotheek portal neem daarvoor contact op via ons contact formulier.

Uw Advertentie hier?

Wilt u op deze plaats adverteren, neem dan contact op met BelHypotheek. U kunt ons bereiken via email of u kunt telefonisch contact opnemen op het volgende nummer: 06 48242320

contact
 

De BKR hypotheek, slechte zaak of een zegen?

De laatste tijd is er commotie ontstaan over aanbieders van hypotheken aan mensen met een BKR codering. Tegenstanders verwijten deze aanbieders dat ze onverantwoord omgaan met mensen die betalingsproblemen of achterstanden hebben of hebben gehad. Dat er vraag is naar een hypotheek ondanks het BKR blijkt wel wanneer men op internet gaat zoeken op "Hypotheek met BKR code".

Het aantal mensen met een BKR melding is in de afgelopen jaren sterk gestegen, waarschijnlijk door de slechtere economie maar vooral ook door het veranderde leengedrag. Maar bent u een wanbetaler op het moment dat u één lening niet correct heeft afbetaald? Een traditionele bank zal u meestal wel zo behandelen.

Door de houding van de traditionele hypotheekverstrekkers zijn er nieuwe banken op de nederlandse hypotheekmarkt gekomen die afhankelijk van het aantal en soort coderingen toch een maximale hypotheek verstrekken. Als het gaat om een enkele betalingsachterstand of om een probleem van een aantal jaren geleden dan is het mogelijk een maximale hypotheek te krijgen tot 110 % van de executiewaarde van het huis. Heeft u meer BKR meldingen of een nog betaande achterstand dan zal ook zo’n bank een lager hypotheekbedrag aanbieden maar dus nog steeds wel een hypotheeklening aanbieden.

Is een BKR hypotheek nu goed of slecht? Dat is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Deze vorm van een hypotheeklening is kortlopend en gaat ervan uit dat u na 3 tot 4 jaar op de reguliere hypotheekmarkt een normale lening voor uw woning kunt sluiten.

Terug