Welkom bij bel hypotheek. Bel hypotheek geeft onafhankelijke hypotheek informatie over verschillende hypotheken ook kunt u bij ons de nieuwste ins en outs over lezen over hypotheken. Bel hypotheek geeft hypotheek bedrijven ook de mogelijkheid te adverteren op onze hypotheek portal neem daarvoor contact op via ons contact formulier.

Uw Advertentie hier?

Wilt u op deze plaats adverteren, neem dan contact op met BelHypotheek. U kunt ons bereiken via email of u kunt telefonisch contact opnemen op het volgende nummer: 06 48242320

contact
 

Beleggings hypotheek

Bewust beleggen met kans op een fors rendement: dat is het kenmerk van de Woonfonds Beleggingshypotheek. Met deze hypotheek combineert u de financiering van uw huis met een beleggingsrekening. Voor velen een aantrekkelijke constructie, doordat u mogelijk een fors eindbedrag opbouwt. Zeker is dat echter niet, zoals bij alle vormen van beleggen. Wel hebt u de keus uit een groot aantal beleggingsfondsen met verschillende risico- en rendementsprofielen.

Beleggen op uw manier

Als u bewust kiest voor beleggen – en hier volledig achter staat – biedt de Woonfonds Beleggingshypotheek u aantrekkelijke kansen. Op de lange termijn en over het algemeen is beleggen immers winstgevender gebleken dan sparen. Het risico dat u te allen tijde met beleggen loopt, kunt u beperken door een doordachte keuze te maken uit de diverse beleggingsfondsen die deze hypotheekvorm u biedt. U bepaalt zo zélf hoeveel risico u neemt. Het risico bij dit product vindt u terug in de financiële bijsluiter verderop.

Zo werkt het

De Woonfonds Beleggings hypotheek bestaat uit twee componenten: de geldlening en een beleggingsrekening die aan deze geldlening is gekoppeld. Over de geldlening, die u gebruikt voor de financiering van uw huis, betaalt u de maandelijkse hypotheekrente. Op de beleggingsrekening legt u geld in, waarmee u belegt in een van de beleggingsfondsen. Met het kapitaal dat u in deze fondsen opbouwt, lost u op de einddatum de lening af. Dit kapitaal kan hoger of lager zijn dan de geldlening, afhankelijk van het gerealiseerde rendement. In het eerste geval houdt u geld over; in het laatste geval blijft een deel van de lening staan. Dit restdeel wordt omgezet naar een aflossingsvrije lening, of u betaalt het tekort bij uit andere middelen.

Keuze uit verschillende fondsen

U kunt kiezen uit verschillende beleggingsfondsen, die het volledige spectrum van risico- en rendementsprofielen beslaan. Hierdoor kunt u altijd een beleggingskoers kiezen die bij uw persoonlijke doelen past. Met uw keuze bepaalt u immers hoeveel risico u neemt. Meestal geldt: hoe hoger het risico, des te meer u kans hebt op een hoog rendement.

Uw maandlasten gedeeltelijk zelf bepalen

De Woonfonds Beleggingshypotheek biedt u het voordeel van variabele maandlasten. U kunt uw maandlasten namelijk zelf deels bepalen, aangezien het geheel aan u is hoeveel u inlegt op de beleggingsrekening. De inleg kan zowel periodiek zijn als een bedrag ineens aan het begin van de looptijd. Dat laatste is vooral interessant als u over voldoende eigen middelen beschikt. U betaalt dan maandelijks alleen nog de rente over de geldlening. U mag beide varianten zelfs combineren: eenmalig storten én periodiek inleggen. Daarnaast kunt u de Beleggingshypotheek combineren met al onze flexibele rentevormen, hetgeen wederom invloed heeft op uw maandlasten.